top of page

Λειτουργία Parking από το POS

To Parkadoro ανακοινώνει τη συνεργασία του με τη myPOS και πλέον προσφέρει τη δυνατότητα ακόμα και σε parking χωρίς ρεύμα να χρησιμοποιήσουν το Parkadoro μέσα από POS.


Αυτό σημαίνει πως οι χώροι στάθμευσης (ακόμα και χωρίς ηλεκτροδότηση) μπορούν χρησιμοποιώντας ένα ασύρματο – φορητό myPOS Android τερματικό να καταχωρίσουν οχήματα, να εκδίδουν και να εκτυπώνουν αποδείξεις για συναλλαγές με κάρτες αλλά και για συναλλαγές με μετρητά. Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζονται υπολογιστή ή εκτυπωτή για να λειτουργήσουν το Parkadoro μιας και μόνο με το myPOS Android τερματικό μπορούν να μηχανοργανώσουν πλήρως την επιχείρησή τους και ταυτόχρονα να είναι συμβατές με τις απαιτήσεις του myDATA.


Δε χρειάζεται υπολογιστής και εκτυπωτής στο parking, μόνο με μία συσκευή POS με κόστος 199€ + ΦΠΑ. Η συσκευή είναι το myPOS Carbon.


Δείτε το video για την εξυπηρέτηση ενός οχήματος που πληρώνει μετρητά εδώ.


Δείτε το video για την εξυπηρέτηση ενός οχήματος που πληρώνει με κάρτα εδώ.


Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα επικοινωνήστε μαζί μας στο 211 234 0546 ή δείτε περισσότερα για το Νο1 πρόγραμμα parking στην Ελλάδα εδώ.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Parking και Διασύνδεση POS

Πλέον η διασύνδεση των τερματικών POS με ταμειακές μηχανές / φορολογικούς μηχανισμούς είναι υποχρεωτική. Σε αυτό το post θα δούμε τι ισχύει για τους χώρους στάθμευσης. Είναι υποχρεωτικό να συνδέσω το

bottom of page